Conplan Kft

2162. Őrbottyán
Bajcsy Zsilinszky u. 40.
Mobil: +36 (20) 9 415-125
e-mail: vitalkucko@conplan.hu
web: www.conplan.hu

Chakradisc


A Vitál Kuckóban
 mindenki ingyenesen!!!!!!!

kipróbálhatja, használhatja!

Chakradisk

Harmónia és egészségmegőrzés az ősi bevált tudás és a legmodernebb tudományos eredmények egyedülálló ötvözésével!

A CHAKRAdiscTM a szervezet saját jelével, a null-ponti energia, a mágneses hatás, a kristályrezgések, az EM-kerámiapor és a skalárfizika erejével, a legmodernebb technológiák felhasználásával egyszerűen, gyorsan és hatékonyan fejti ki hatását, gyógyszer- és fájdalommentesen!

Magyar találmány – világújdonság!

 


 

A CHAKRAdisc működése

A CHAKRAdiscTM elnevezésű közérzetjavító eszköz technológiája mágneses és skaláris alapokon, a kvantumfizika új eredményein alapul. Egyszerűen és hatékonyan segítheti a szervezet egészséges működését annak energiaháztartását helyreállítva, a szervezet folyamatait a harmónia és egyensúly felé mozdítva.

Alapja az ősi indiai eredetű felfogás, miszerint a szervezetet irányító részecske- és energiaáramlások szabályos, kiegyensúlyozott működésén alapul a testünk, sőt lelkünk tökéletes, betegségek nélküli működése.

Az energia finom vezetékeken (nádik) áramlik, hasonlóan a kínai meridián-rendszerhez; és ezen áramlások szabályozását, helyes elosztását, energia-cseréjét a környezettel az úgynevezett csakrák végzik, mint energia-központok. A csakrák (magyarul: kerék) harmonikus működése (finom forgó részecske- és energiaáramlás) tehát kulcs a testi-lelki egészséghez. Ezt az ősi gondolkodást és szemléletmódot ma már a modern tudomány is visszaigazolja, s több tudományos technológia is mérhetővé, láthatóvá teszi, összefüggéseit leírja.

Amennyiben azonban testünkben ezek a finom energia-áramlások akadályokba ütköznek, blokkolódnak, vagy akár megszűnnek, a csakrák sem működnek megfelelően; és a testben betegségek jönnek létre. A nem kiegyensúlyozott energetika a lélekben stresszhez, szorongáshoz vezet, és egyéb lelki, pszichoszomatikus folyamatok indulnak el, melyek ugyancsak fizikai problémákhoz, szövődményekhez vezethetnek.

Ezen finom részecskeáramlások által létrejött gyenge elektromágneses tereket a tudomány morfogenetikus tereknek hívja, de ismert a holografikus tér elnevezés is. Ezek a testünkben és környezetünkben is egyaránt jelen levő áramlások, terek és sugárzások jelentős befolyással bírnak egészségünkre, hangulatunkra, általános állapotunkra, sőt közérzetünkre is.


A CHAKRAdiscTM sikeresen és hatékonyan állítja be az egyes csakrák működését. Segít, hogy csakráink finom energia-áramlásai újra zavartalanul működjenek. Az egészségesen működő csakrák pedig a szervezet további folyamatait már önállóan igazítják helyre, biztosítva az öngyógyító folyamatokat. A megfigyelések, tapasztalatok és ősi leírások (Védák) azt is egyértelműsítik, hogy a gyakorlatban egyetlen, a központi (köldök felett 2 ujjnyira található Plexus Solaris) csakra helyes működése a többi csakra harmóniáját, együttműködését is helyreállítja. Ez pedig már önmagában is elég az egészséges folyamatok helyreállításához.

Ezen ismeretek alapján megtervezett és gyártott CHAKRAdiscTM a Plexus Solaris (Napfonat) csakra helyes működésének beállításával tehát segítheti, serkentheti a szervezet önszabályozó, helyreállító energetikai és informatikai folyamatait. Végeredményben energizálás útján segíthet a jobb közérzet, egészségesebb élet elérésében. Az öngyógyító (homeopatikus) folyamatok támogatásával, megerősítésével a szervezet is hamarabb áll helyre.

Figyelem! Az eszköz használata nem helyettesíti az orvosi kezelést, ugyanakkor minden esetben alkalmazható kiegészítő terápiaként.

Chakrák

 


 

A CHAKRAdisc használata

A CHAKRAdiscTM használata rendkívül egyszerű, mellékhatások nem ismertek. Hely és időkorlátok nélkül bárhol, bármennyi ideig lehet alkalmazni.

Használja legegyszerűbben a Plexus Solaris csakrán keresztül.

 Az eszközt a rajta leírt egyszerű módon a köldök felett a testre helyezzük 10-15 percre.

Időbeni korlátozások nélkül használható, a rendszeres (napi 2-3 alkalommal) használata főleg krónikus problémáknál különösen ajánlható.

Hatásfoka növelhető, ha mind a hét csakrára külön-külön is használjuk, lentről-felfele haladva 2-5 percig csakránként. Ezen kívül bármilyen akut esetben helyi alkalmazása segíthet a fájdalom és gyulladás csillapításában.

Pacemaker-rel (szívritmus-szabályzóval) élők a mágneseket tartalmazó változatát nem használhatják! Számukra mágneseket nem tartalmazó változat is rendelkezésre áll.

Figyelem! Mágneses térre érzékenyek és magas vérnyomásban szenvedők óvatosan kezdjék meg használatát. Eleinte napi kétszer 5-5 perces használat javasolt, majd lassan emelje a kezelés időtartamát napi 2x10 percre!

Magas vérnyomás és vércukor problémák esetén rendszeres szakorvosi kontroll szükséges!

A megfigyelések alapján a felhasználók 85%-ban érzik, saját testükben finom érzetekkel tapasztalják és le is tudják írni, amikor az eszköz működése közben kellemes érzéseket okozva az energia-rendszert harmonizálja. Esetenként, ha a csakra erősen alulműködik vagy blokkolt, enyhe nyomásérzetet okozhat, amely hamarosan elmúlik, ahogy a csakra működése beindul.

Gyakran számolnak be melegedés-érzetről, ilyenkor a csakra forgásirányát illetve sebességét állíthatja be az eszköz, majd az érzet elmúlása jelzi, hogy sikeres volt. Amennyiben valaki egészséges, illetve rendszeres használat során kiegyensúlyozott a csakra-rendszer működése, akkor az érzetek általában kellemes, lágy, finom voltáról számolnak be, és általános energetizálást mutatnak a tapasztalatok. Segítheti ezen kívül a relaxációt, elalvást, a mély meditációs állapotok elérését.

A CHAKRAdiscTM által kiegyensúlyozott csakrák egészséges működése sokrétű élettani hatást gyakorolva segíthet az egészség helyreállításában és megőrzésében. Segíthet a lábadozásban, a krónikus betegségek legyőzésében. 

Gyakori tapasztalat a CHAKRAdiscTM kedvező hatása fejfájások, álmatlanság és alvászavarok, ízületi problémák és sokízületi gyulladások esetében. Segít és tüneteket enyhíthet gyomor és bélpanaszok esetében, reflux és irritális bél szindróma csillapításában, krónikus fáradtság legyőzésében. Mérési adatok alapján mindössze 10 perces használata emelheti a szerotonin-szintet akár 20-25 százalékkal, és csökkentheti a vércukor szintet akár 2-3 egységgel is. A siker kulcsa az eszköz rendszeres használata!

Az eszköz magas fényű ABS-műanyag háza törhetetlen, borítása pedig vízálló. Bárki használhatja 3 éves kortól, és egy eszközt többen is használhatnak felváltva. Az eszköz felülete fertőtleníthető, langyos, enyhén szappanos vízzel lemosható. Erős lúgok és savak kerülendők, azok a felületét tönkreteszik!

Chakradisk2

 


 

Használata probléma specifikus esetekben:

Fejfájás, migrén: Tegye a CHAKRAdisc™-et homlokára, illetve halántékára. Magas vérnyomás és keringési problémák okozta fejfájást legkönnyebben a tarkóra helyezett CHAKRAdisc™ oldhat. Tapasztalatok alapján 15-20 perc használat javasolt érzés szerint.

Láz, hőemelkedés, napszúrás: A CHAKRAdisc™ -et tegye a fejtetőre, a kutacsra. Pár perc (5-10) használat már sikeresen csillapíthatja a tüneteket.

Izületi fájdalmak: Tapasztalatok mutatják, hogy a krónikus és sokizületi gyulladás esetében a CHAKRAdisc™ rendszeres, előírás szerinti használata a Plexus Solaris csakrán sikeres terápiát jelent a panaszok hosszú távú kezelésében.

Helyi szinten is alkalmazható bármely testfelületen, időkorlát nélkül. Jól bizonyított hátgerinc, csigolya, térd, könyök és csukló, valamint váll problémák esetében is.

Gyomorpanaszok: Helyezze a CHAKRAdisc™-et a Napfonat (Plexus Solaris) csakrára! Krónikus és akut panaszokat is enyhíthet.

Menstruációs és premenstruációs panaszok: Helyezze a CHAKRAdisc™-et a második, szakrális (szex-) csakrára! Már egy alkalommal is 10 perces használata sikeres lehet a panaszok akár végleges enyhítésére. Rendszeres használata pedig megelőzheti ezen problémákat és helyreállíthatja a menses egészséges ciklusát is.

Torokgyulladás, mandulagyulladás, torokfájás: Helyezze a CHAKRAdisc™-et a torokcsakrára, valamint torkára, mandulájára mindkét oldalon. Tapasztalatok mutatják a CHAKRAdisc™ gyulladás- és fájdalomcsillapító hatékonyságát.

Köhögés: A szívcsakrára és torokcsakrára helyezve csillapíthatja a tüneteket, krónikus esetekben pedig segíthet a gyógyulás útjára lépni rendszeres használat esetén.

Fülfájás, fülzúgás: a fülre és közvetlenül a fül alá helyezett CHAKRAdisc™ rendszeres használata sikeresen csillapította a panaszokat a tapasztalatok szerint.

Fogfájás: helyezze a CHAKRAdisc™-et közvetlenül a problémás helyre!

Figyelem! A CHAKRAdisc™ használata NEM helyettesíti az orvosi kontrollt és ellátást (még rendszeres használat esetén sem)!